kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu ayın cnbc-e dergisini elime aldığımda ilk sayfalarda izleyicilerden gelen maillere göz attım ehehe birde Tom Welling'in resmi vardı dedim heralde Smallville'i sonunda aldılar.Sonra bi izleyicinin yazısını okudum ve cevap çok hoşuma gitti diziyi zaten almışlar duyurmak bu güne kısmet olmuş hede hödö neyse Artık Smallville dizisinide rahat rahat izleyebileceğiz en azından Angel ve Buffy the vamp slayerden sonra tekrar fantastik bi dizi gelecek adam gibi :) (en azından Buffy ve Angel'e laf söyleyenler için daha köklü bi yapım olcak nede olsa Superman demi :p).Valla sevindim heralde büyük bir ihtimal yeni yayın dönemine koyarlar gerçi geç bile kaldılar zaten illegal bi şekilde takip ediyorduk biz 5. sezona geldiler insaf :([signature][hline] "babanıza sorun" *kilit* 5dk sonra *kendi mesajını siler* *konuyu tekrar açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Geçen WoW'da birisi "Lana is so hot!" diye deliriyordu. Görelim bakalım kimmiş bu Lana.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 oh oh yarasin soyle birkac guzel dizi daha ekledilermi misss.. super olacak yeni sezon. aha buda lana [signature][hline][Bu mesaj Miraul tarafından 02 Temmuz 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kristin kreuk çin kırması bi ablamızdır severiz Allah yaratmıştır gerekirse taparız yani :p[signature][hline] "babanıza sorun" *kilit* 5dk sonra *kendi mesajını siler* *konuyu tekrar açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Uzun zmandır beklediğim bi dizi.Rtlde izleyip anlayama açlışıodum zar zor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Heh ağustos ayı cnbc-e dergisi aldım yakında diye smallville resmi gördüm gaza gelmedim değil ama çok geç :-( birde üzülüyorum burda abuk subuk yorumlar gelecek :p [spo1=resimde şuydu ][/spo][signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 13 Ağustos 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 latexsiz superman e superman demem :-p[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bu dizinin superman'le olan ilişkisini sorabilirmiyim ? Dvd'sine baktım geçen gün de ilgimi çekti ancak bir bilgim yok ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bildiğim kadarıyla Superman'in New York'a gelmeden önce yaşadığı yer olan Smallville'deki hayatını konu alıyor.[signature][hline]kolonyalı mendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: elvyn, 13 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki: latexsiz superman e superman demem :-p superman değil zaten orada... hoş olmasada yeter yani.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sanırım orada Superman adını henüz almamış anlamında söyledin ? O zaman alter egosuz Clark Kent'e Clark Kent demem hehe[signature][hline]kolonyalı mendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hayır her anlamıyla superman değil özelliklerini yeni yeni kazanıyor ayrıcana uçamıyor daha pasif olarak izlemektyim 5. sezon başlıcak yurt dışında yakında hala uçmadı :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Öyle bir anlatmışsın ki sanki Tv'nin başına her seferinde "Tanrım bu sefer uçsun, lütfen" diyerek geçiyormuşsun gibi olmuş :P Bu arada 5. sezonda hala uçamayan bir Superman'in olduğu bir diziye pek sıcak bakmıyorum doğrusu hehe[signature][hline]kolonyalı mendil [Bu mesaj elvyn tarafından 13 Ağustos 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 18 Eylül Pazar - 20:00 Haydi rastgele :P[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 uçamayan Superman'e HAYIR ! eheh bakalım görelim nasılmış, bayağı övülüyodu ama duyduklarım doğruysa.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yuksekten korkuyo bu, super filan degil...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Dizi Superman'in vazgeçilmez düşmanlarından yoksun ama keşke kendi alternatif Superman evrenimizi yazsaydık diye çekilen bölümlerden oluşuyor. Yani absürdlük derecesini hayli zorlayan bölümler var. Ya bunun özel güçleri olduğunu anlamayan salaktır dedirten bölümler mevcut. Ben Superman'i değilde Lex Luthor karakterine hasta oldum. Zaten 1 ve 2 sezonu iğrençlikten kurtaran adam Lex Luthor'dur. Hatta 1 ve 2. sezonun kahramanı derim ben. Çaktırmadan hikaye onun üstüne kurulu.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 angel ve buffy'den sonra kaçıracağımı sanmam :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bende merak ettim, ilginç olabilir.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Amazon da reviewlarını okudum . İnsanlar best show ever created falan yazmış . Ismarladım bende bakalım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar 18 Eylül Pazar günü başlıyor saat 20.00 upladığınız iyi olmuş.Hatta başlık değiştirilirse güzel bile olur ;) kaçırmayın kesinlikle.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 1 saat kaldı :p up kaçırmayın valla :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 geldi ve favorim oldu ilk bölümden. en sonda çalan şarkı neydi acaba?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Offff Lana mükemmeldii[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 abazan abazan mesajlar atmasak ? lifehouse-everything bu arada en sonda çalan şarkı.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar